Psykolog med interesse for alsidig familiebehandling, samtaleforløb og børnepsykologisk udredning
Da en af vores dygtige psykologer flytter tilbage til Fyn, søger Unge- og Familieteamet i Brøndby Kommune 1 psykolog 37 timer om ugen fra 1. juni 2025.
I Brøndby Kommune oplever vi stor tilgang af opgaver, der kræver psykologfaglig kompetence. Vil du være en del af vores psykologgruppe bestående af 5 børne- og familiepsykologer og samtidigt indgå i et tværfagligt team? Og har du interesse for at arbejde forebyggende med bl.a. spæd- og småbørnsfamilier, så er dette job noget for dig.
Psykologens primære opgaver:
Afdelingens overordnede mål er at lave en helhedsorienteret familieindsats, der hjælper forældre til at mestre eget liv og tage ansvar for dem selv og deres børn. Vi arbejder som udgangspunkt i familiens hjem med alle familiens medlemmer og med fokus på især tilknytning, relationer og samspil i familien.
Psykologens opgaver er alsidige og varierer i omfang, karakter og kompleksitet. Et familieforløb tilrettelægges med blik for den individuelle familieproblematik, men overordnet involverer opgaverne både psykologiske vurderinger og behandling. Nedenstående er et udsnit af psykologens opgaver:
- Familiebehandling
- Individuelle samtaleforløb med børn og unge
- Børnepsykologiske undersøgelser, herunder også af spæd- og småbørn. Der er mulighed for oplæring.
- Samspilsobservationer og tilbagemeldinger på disse til familien
- Udarbejdelse af statusskrivelser til forvaltningen
- Tværfagligt koordinerende samarbejde med andre fagpersoner/instanser omkring familien
Hvad kan vi tilbyde:
- Monofaglig supervision med ekstern supervisor, det er specifikt i forhold til de børnepsykologiske undersøgelser
- Intern monofaglig supervision
- Tværfaglig supervision i teams med ekstern supervisor
- Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor du kan være med til at sætte dit præg på psykologgruppen og dit tværfaglige team.
- Vi er en organisation hvor der er gode faglige udviklingsmuligheder.
- Vi er en organisation som er optagede af forebyggende og tidlige indsatser, bl.a. i forhold til gravide, spæd- og småbørn familier. Vi dygtiggør os løbende inden for dette.
- Vi er en afdeling med mange forskelligartede opgaver, og du vil få berøringsflader med gruppeforløb for børn og unge med angst og selvværds problematikker.
- Vi er engagerede og kompetente kolleger, som har en uhøjtidelig omgangstone
Hvem er vi – Unge- og Familieteamet:
Unge- og Familieteamet er en organisation, der er sammensat af forskellige fagligheder med relevante efteruddannelser, herunder psykologer, pædagoger, socialrådgivere og lærere, som på nuværende tidspunkt består af 26 medarbejder, hvoraf 4 er psykologer. Vi arbejder i 3 teams og hvert team er tværfagligt sammensat. Vi arbejder tæt sammen med rådgivernei Børne- og Familieafdelingen. Organisatorisk er vi en del af Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen i Brøndby Kommune. Vores målgruppe er udsatte familier med børn/unge 0-22 år. Unge- og Familieteamet varetager mangeartede opgaver både kontaktpersonsopgaver og familieindsatser i henhold til Barnets lov.
Desuden er vi en del af en forebyggende indsats ”Ung Familie på Vej” i samarbejde med Sundhedsplejen, hvor unge sårbare forældre får ugentligt besøg af en psykolog og en sundhedsplejerske under graviditeten og barnets første år.
Vores metoder og arbejdsformer tilpasses de konkrete opgaver. Vi lægger vægt på at identificere og udvikle de ressourcer, der er til stede i familien, og skabe oplevelsen af agenthed og handlemuligheder i familiernes eget liv.
Vi ønsker os:
Vi søger psykologer, der har erfaring med individuelle psykologsamtaler og familiebehandling med børn 0-18 år, og som kan varetage og strukturere en målrettet indsats i sårbare familier.
Vi forventer, at du:
- Er uddannet psykolog
- Har lyst til varierede arbejdsopgaver, herunder individuelle psykologsamtaler med børn og unge, familiebehandling og psykologiske undersøgelser af børn.
- Har behandlingserfaring og interesse for udviklingsarbejde i udsatte familier
- Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har en relevant efteruddannelse, der kvalificerer til at arbejde med forældre/barn-samspil
- Har viden om udviklingspsykologi og risikoudvikling hos børn
- Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring inden for småbørnsområdet med omsorgssvigtede børn
- Har kendskab til tilknytning- og mentaliseringsbaserede tilgange i behandlingsarbejdet
- Har veludviklede samarbejdsevner og kan fungere i en tværfaglig organisation
Praktiske oplysninger:
Der vil være varierende arbejdstider afhængigt af specifikke opgaver.
Da en del af vores arbejde foregår med udgangspunkt i familiens hjem, forventes det, at du har kørekort og adgang til en bil, som du kan bruge i arbejdstiden.
Har du spørgsmål kan du kontakte Marianne Dan Kragh på 23 41 95 82.
Ansøgningsfrist: 6. maj 2025.