Bliv kontorelev hos os

Hvis du har lyst til at arbejde med offentlig administration, IT, kommunikation, økonomi og service og samtidig udvikle både dine personlige og dine faglige kvalifikationer, så tag en uddannelse som kontorelev i Brøndby Kommune. 

Brøndby Kommune søger hvert år kontorelever med ønske om hele tiden at have ca. 5 elever i ansættelse. Så hold øje med jobnet eller Brøndby Kommunes hjemmeside under ledige job.

Uddannelsen er 2-årig med hovedvægt på praktisk oplæring i Brøndby Kommune plus 15 ugers skoleophold på NEXT Uddannelse København (i Ballerup) inklusiv en studietur til Bruxelles.

 

Hvad kan Brøndby Kommune tilbyde dig som elev?

Vi kan tilbyde dig en alsidig 2-årig uddannelse med fokus på det brede kendskab til de arbejdsopgaver du kan møde i kommunen. Det understøtter vi ved at du som elev, kommer rundt i flere forskellige afdelinger, med rotation, så du får lov at opleve, hvordan vi arbejder sammen og på tværs af afdelinger og faggrupper.

Hos os vil du blandt andet få:

 • Gode ansættelsesvilkår
 • Medindflydelse på eget uddannelsesforløb, så vi sammen kan finde den rette vej for dig
 • Ansvar og selvstændighed i opgaveløsningen
 • Hjælpsomme og imødekommende kollegaer
 • Studietur til Bruxelles af 4-5 dages varighed
 • Stærkt elevnetværk og faste oplæringsansvarlige 

I Brøndby kommune har vi fokus på din faglige udvikling. Vi opfordrer til nysgerrighed og arbejder med en åben tilgang, så du altid kan få hjælp og vejledning, der hvor du er.

Vi har et stærk netværk omkring vores elever, hvor vi samarbejder om vores elever, så du trygt og sikkert kommer igennem hele elevforløbet og når dine mål. Hos os, får eleverne rum til at styrke hinanden og mødes i løsningen af forskellige opgaver, som fx. åbent hus arrangementer, udvikling af elevhåndbog m.m. De har samtidig mulighed for at tale sammen og lære af hinanden, når de én gang om ugen, mødes til fælles frokost. 

 

Vores nuværende elever siger følgende:

"Jeg som elev er i rigtig gode hænder og udvikler mig og lærer nyt hver dag. Jeg er omgivet af søde og inspirerende kollegaer- og jeg er naturligvis rigtig glad for at jeg fik mulighed for at blive elev her i kommunen”.

’’Jeg synes, det er enormt spændende og lærerigt at være elev i Brøndby Kommune. Ingen dage er ens, og jeg er vild med at arbejdet er så alsidigt. Jeg udvikler mig og lære nyt hver dag. Jeg har fået de bedste kollegaer, som er så inspirerende og virkelig gode til at lære fra sig.’’

"Jeg synes det er rigtig godt, at der bliver vist tillid til en, i form af, at man får lov til at arbejde selvstændigt med mange af opgaverne, men også at der altid er mulighed for at stille sine kollegaer spørgsmål. Der er altid hjælp at hente".

 

For at kunne blive elev hos os, skal du have gennemført én af følgende grunduddannelser:

 • EUX kontor
 • HHX
 • HG2, HGV eller HGS (startet før 1.8.2015)
 • STX, HTX eller HF med EUD kontor grundforløb (påbegyndt og afsluttet efter 1.8.2015)
 • Er du over 25 år uden et HG-grundforløb (HG2, HGV eller HGS), skal du vedlægge et realkompetencebevis (RKV-bevis) fra en erhvervsskole. Spørgsmål om beviserne rettes til erhvervsskolen.
 • HG2, HGV og HGS (påbegyndt før 1.8.2015) skal afsluttes med følgende grundfag og niveauer, for at ansøgeren er kvalificeret til et hovedforløb som kontorelev med speciale i offentlig administration:

Fag: Niveau

 • Dansk: Niveau C
 • Erhvervsøkonomi: Niveau E
 • Engelsk og 2. fremmedsprog: Mindst ét fag på niveau D og det andet på mindst niveau E
 • IT: Niveau C
 • Salg og Service: Niveau D
 • Samfundsfag: Niveau D

Det er altid en fordel  at vores elever er nysgerrige på opgaverne og deltager aktivt i deres egen oplæring. har mod på at gå ind i nye arbejdssammenhænge og arbejde serviceminded med borgere eller medarbejdere, der har behov for understøttelse, råd og vejledning.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 37 timer om ugen og dine løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

Du vil modtage løn i hele uddannelsesperioden. Startlønnen for elever er ca. 15.100 kr. om måneden. For elever over 25 år er den ca. 22.700 kr. om måneden.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om uddannelsen på NEXT Uddannelse Københavns hjemmeside

Du er også velkommen til at kontakte tovholder for kontoreleverne Louise Bisset på mail lbs@brondby.dk eller telefon 4328 2270. 

 

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby
CVR 65113015

Tilgængelighedserklæring
Telefon
(+45) 43 28 28 28
Mail
brondby@brondby.dk